Eeklo – Hasselt     14/11/15

Eindstand : 23 – 10

Periodegoals : 8-3 | 4-1 | 4-4 | 7-2

Coach : Luc Verhoeven

Niels Van Gestel, Glenn Van Wesemael, Laurens Vanoppen, Jobbe Ramaekers, Wesley Carmans(3), Marin Beg(1), Gijs Iliaens(1), Tibeau Rouffa(1), Kjell Vandenhoudt(2), Bram Iliaens(1), Sven Vandenhoudt(1), Matthias Claes(1), Quinten Schrevens

Foto’s

Een verre verplaatsing naar Eeklo stond op het programma zaterdag 14 november.

Met een kleine kern aan spelers moest HZS de ongeslagen leider (zowel bij reserven als eerste ploeg) thuis partij gaan geven.

Enkele Hasseltse spelers leken nog in de kleedkamers te zitten bij de wedstrijdaanvang, want na nauwelijks 2 minuten stond het al 4 – 0. Hasselt kreunde onder de aanvalsdruk van de thuisploeg en einde eerste kwart stond er 8 – 3 op het scorebord.

Eeklo nam wat gas terug en stilaan kwam Hasselt in de wedstrijd, maar de afwerking was niet altijd secuur, en dat maakte het verschil tegen de efficiënte leider.

4-1 In het tweede kwart… Na de lange pauze kwam dan het sterkste moment van de bezoekers, die bij een 12-4 rustig naderden tot 12-7. Mits wat meer nauwkeurigheid had de kloof hier even erg klein kunnen geweest zijn. Naar het einde van het derde kwart toe liep de thuisploeg weer uit naar 16-8.

In het vierde kwart drukte de thuisploeg weer door tegen een moe gestreden Hasselt. De wedstrijd eindigde op 23-10.

Translate »