Hasselt – Calypso   04-05-16  vooruitgeschoven woensdagmatch

verslag Rony Maes op LimburgActueel

Foto’sFilmpkes

Periodegoals:

2-2, 4-3, 2-2, 3-4

ploeg:

coach: Luc Verhoeven

Niels Van Gestel, Genn Van Wesemael, Tibeau Rouffa, Jobbe Ramaekers, Wesley Carmans(1), Marin Beg, Gijs Iliaens(6), Jasper Jacobs, Kjell Vandenhoudt(1), Bram Iliaens,

Sven Vandenhoudt(2), Mathias Claes(1),Laurens Vanoppen ,

 

Na de 2 overwinningen op rij van Leuven is het plots voor  Hasselt weer “van moeten” om de plaats in tweede nationale  veilig te stellen.

 

 

Maar Calypso is niet naar Hasselt afgezakt om de puntjes kado te geven….verre van..Bij momenten streden zij voor elke bal tot over het randje..

Hasselt telkens op achtervolgen aangewezen , 3 man-meers niet afgemaakt…echt denderend is de openingsperiode niet maar toch via tweemaal Gijs 2-2 rusten.

 

Na rust is het weer Calypso dat telkens op voorsprong komt en Hasselt weet eigenlijk geen aanvallend plan daartegenover te stellen..Calypso 4-5 voor en het Hasselts spelbeeld voorspelt weinig goeds, tot… diep in die 3de periode eerst Sven zijn goaltje meepikt voor 5-5 en Mathias een prachtige intikker levert voor een 6-5 voorsprong.

 

 

Na de grote rust gaan de kansen én missers heen en neer…niet echt een match voor zenuwlijders..Wesley en Kjell lukken ook hun goaltjes…Gijs dikt zijn score nog wat aan , en komt uit op 6 potten..spijtig.. dat onnodige, en vermijdbare fouten ertoe leiden dat Calypso blijft aanklampen..

 

Calypso probeert laatste time door wat zwaar uitdagend te spelen Hasseltse fouten aan te

smeren, en dat lukt hen soms ook nog.!! .Het is nu alle zeilen bijzetten voor Hasselt om niet tenonder te gaan..

Goalie Niels houdt ons in de running met enkele mooie saves…Hasselt blijft de spanning er zelf in houden door enkele monumentale missers…

 

11 –11 eindstand..een zilveren puntje met mss een gouden randje

Translate »