Barragematch voor de play-off

Antwerpen B – Hasselt   24-03-17

Filmpkes Foto’s

Eindstand : 13-4

Periodegoals : 3-1, 2-1, 3-2, 5-0

Coach:Sven Vandenhoudt

Quinten Schrevens,Tibeau Rouffa, Laurens Debrauwer, Jobbe Ramaekers(2), Wesley Carmans(1), Milan Bonné, Gijs Iliaens(1), Jasper Jacobs, Marin Beg, Bram Iliaens, Matthias Claes, GlennVanWesemael

Een Antwerpse ploeg op zijn sterkst, ga ter maar aan staan….

 

Toch heeft Antwerpen het niet onder de markt met dit Hasselt, Quinten supersterk in doel voorkomt dat Hasselt al dadelijk op achtervolgen aangewezen is..

Hasselt komt er aanvallend niet uit en moet op piket en met penalty 2-0 Antwerpse laten gaan. Maar weert zich, elk bal is  een bevochten bal en Hasselt komt verdiend via Jobbe op 2-1…Spijtig dat in de slotseconden nog een tegengoal geslikt wordt .

 

Maar de Hasselaren vechten ervoor, staan elk hun mannetje , chapeau voor de inzet en via Wesley  aansluiten tot 3-2..

Hasselt is nu de betere ploeg , maar kent reuze pech in de afwerking : 2 keer paal en een gemiste strafschop….doeme toch..

En weer naar het einde toe een onnodige goal slikken , dat doet pijn, 5-2 rusten..

De ouw Antwerpse rotten geven echter geen krimp en met 6-2 voor lijken ze wat overmoedig.. Jobbe na een snel genomen man-meer voor 6-3  en Gijs van ver  met de 8-4..

Spijtig dat Hasselt op de 1ste lijn geen echte vuist kan maken…

Antwerpen krijgt dan nog een kadokesgoal en dat snijdt de Limburgse benen  definitief af..

Uiteindelijk wordt het nog een zware 13-4 nederlaag..

 

De Sinjoren mogen content zijn : een gans seizoen met een niet speelgerechtige spelen, dat onbestraft gelaten krijgen, einde seizoen dan alle trukkedozen opengooien.  Laat ons hopen dat ze WP Kortrijk niet achterna gaan over een paar jaar..

Translate »