Hasselt A – Waregem                           13-10-17

Matchstatistieken

Eindstand :  9 – 8

FilmpkesFoto’s

Periodegoals : 3-2, 2-3, 1-0, 3-3

Ploeg : coach Sven Vandenhoudt

Niels Van Gestel, Tibeau Rouffa(1), Jorig Wielockx, Wesley Carmans(1), Milan Bonné, Gijs Iliaens(3),Jasper Jacobs(2) ,Marin Beg, Bram Iliaens (2), Sander Hermans, Matthias Claes, Abdullah Sifan

 

Hasselt tegen het nog ongeslagen Waregem..wil Hasselt zijn favorietenrol als titelkandidaat waar maken , dan moet er vandaag zowieso gewonnen worden!

Ondanks de gewonnen opzwembeurt van Bram is het toch Waregem dat de score opent:0-1.

Hasselt werkt nadien ook aan 100% af en de gebroeders Iliaens maken gelijk en erover met twee heerlijke afstandschoten. Dat moet ik ook kunnen denkt Jasper en 3-1 met weeral zo’n afstandraket.

Na de aansluitingstreffer van Waregem valt het spel stil..de acties worden onverzorgder…

Het spelniveau zakt..

 

Na rust verzuimt Hasselt een “gemaakte” man-meer af te werken, een penaltymisser…

Hasselt is het noorden eventjes kwijt en Waregem ruikt zijn kans..ietwat geholpen door een frivole scheids lopen ze zelfs 3-5 uit..lijkt er een doemscenario in de maak??

Niks van…Tibeau weeral van erg ver en een prachtcombinatie Matthias – Jasper brengt Hasselt  net voor de grote rust 5-5 gelijk.

 

De 3de time verloopt hectisch..kansen aan beide zijden maar zowel de Oost-Vlaamse goalie als onze eigen Niels  keren elk schot..chapeau..

Gijs schudt een prachtschot vanonder zijn oksels en de bal schuift draaiend onder binnen: 6-5 voor…Hasselt kan het nu afmaken maar mist onbegrijpelijk enkele reuzekansen !!

Sommigen van Waregem zitten op hun tandvlees en dat creëert ruimte voor de Hasselaren:

Weeral Gijs voor de 7-5 , Hasselt morst weeral met kansen…tot een snelgenomen tegenaanval met prachtpass van nieuwbakken keeper Abdullah op Wesley, die werkt beheerst af..8-5

Boeken toe, denk je dan…ja mijn neus…. 2 Waregemse aanvallen verder en het staat 8-7!!!

Sidder en beef aan weerszijden!

Met nog een minuut te gaan neemt Bram alle twijfels weg 9-7..de tegentreffer van Waregem valt nog in de slotseconde maar deed er niet meer toe

 

 

Translate »