Hasselt – Wase         02-12-16

Eindstand : 7 -12

 

filmpkes

Periodegoals: 4-1, 0-4, 3-4, 0-3

Ploeg:

Coach : Sven Vandenhoudt

Quinten Schrevens, Glenn Van Wesemael, Lucas Deklerck, Jobbe Ramaekers, Wesley Carmans(1), Milan Bonné, Gijs Iliaens (1), Jasper Jacobs(2), Marin Beg(2), Bram Iliaens, Sander Hermans, Matthias Claes (1), Fons Miermans

 

Wase, gedeeld met Calypso op de 2de plaats, moest zijn meerdere erkennen in de openingstime tegen dit Hasselt!

2 aanvallen, 2 doelkansen en evenveel doelpunten: Hasselt ,via Gijs en Mathias, werkt af tegen 100% en staat 2-0 voor. Wase krijgt geen kans verzilverd, probeert het tegen het eind wat “leep” te spelen, maar krijgt het deksel op de neus en Marin  scoort de 3-0.

Wase komt terug via een dubieus gegeven penalty , Wesley scoort in de laatste minuut van de 1ste periode en Hasselt rusten met een 4-1 voorsprong.. en dat was verdiend!

Wase voelt de bui hangen , en herpakt zich juist op tijd, Hasselt lukt geen puntje meer, zelfs niet op man-meer en de opgebouwde voorsprong is snel ribbedebie..meer zelfs , Hasselt al op achterstand na de 2de periode. 4-5

En van dan af is Wase baas, bouwt gestaag de voorsprong verder uit, en Hasselt is onmachtig in zijn aanvallen. De spanning is uit de match, alléén nog te onthouden 2 prachtige goals van Jasper , na  even prachtige pass op de hand van Marin, via snel uitgespeelde counters..

Naar het einde toe breekt de veer bij Hasselt helemaal en moet het de wet van de sterkte aan den lijve ondervinden..

Translate »