Roeselare – Hasselt A                           10-11-17

Matchstatistieken

Eindstand :  6 – 9

Foto’s

Periodegoals : 2-3, 2-3, 1-2, 1-1

Ploeg : coach Sven Vandenhoudt

Niels Van Gestel, Tibeau Rouffa(2), Lucas Deklerck, Glenn Vanwesemael, Wesley Carmans(3), Milan Bonné, Gijs Iliaens(3),Jorig Wielockx, Marin Beg, Bram IliaensSander Hermans, Matthias Claes (1), Quinten Schrevens

Hasselt op verplaatsing in het verre Roeselare in een vrijdagavondspits. Bijna zo spannend als de wedstrijd zelf. Maar iedereen geraakt er op tijd.

Gijs opent de score in een rustig wedstrijdbegin. Gelijkopgaand spel, waarin Hasselt rustig een goal voorsprong behoudt met nog goals van Wesley en Matthias. Na één kwartje staat het 2-3.

Ook het tweede kwartje eindigt met een 2-3 als score-resultaat, waardoor het halfweg 4-6 staat. Tibeau, Wesley en Gijs stonden aan het kanon.

In het derde kwartje vervalt Hasselt weer af en toe in een afwachtende opstelling, met te grote afstand tussen de linies. Wesley en Tibeau scoren, met slechts één tegengoal, dus de kloof is ondanks de mindere periode wat vergroot.

In het laatste kwartje toont Hasselt dat het geleerd heeft uit de laatste wedstrijden: consolideren primeert op ongebreideld aanvallen. De kloof wordt even 4 goals na een treffer van Gijs, maar Roeselare scoort ook nog één keer.

Hasselt wint verdiend.

Na een powerplay match van de reserven, die bewezen niet voor niets hun rangschikking aan te voeren, volgde nog een lange nachtelijke rit naar Limburg. Missie volbracht.

Translate »