Heren 4de nationale                        30 maart 2019

HZS – Moeskroen 9-4

Met een ongenaakbaar Brugge op kop en Moeskroen een sterke 2de, deed Hasselt B het niet zo slecht op een 4de plaats vòòr deze partij.

Moeskroen op bezoek beloofde maw moeilijk te worden, zeker als je weet dat ook zij een B-team zijn een team in hogere reeksen (onze nationale Superleague).

Na het eerste kwartje stond het 2-0 voor de thuisploeg na goals van Wesley en Toon. In het tweede kwartje komen de bezoekers opzetten, maar Hasselt blijft leiden na een tweede treffer van Toon: 3-2 halfweg.

De thuisploeg diept daarna verder uit via Bart en weer Toon en blijft royaal de sterkere.

Het laatste kwart blijft hetzelfde beeld geven in één van de betere wedstrijden van onze Heren 2: Moeskroen komt niet verder dan 7-4 en nog 2x Toon brengt de eindstand op het bord: 9-4.

Heren 2 heeft nu 18 wedstrijden gespeeld en staat voorlopig 3de, op ruime afstand van de 2 bovenaan, maar enkele teams hebben nog meer wedstrijden te spelen.

Team: Corey Milliord, Bart Huysentryt(1), Toon Craenen(6), Bert Stassen, Wesley Carmans(1), Daan Baptist, Paul Reners, Patrick Habets, Kjell Vandenhoudt, Hans eerdekens, Kevin Jehaes(1)

Coach: Frank Robion

Translate »