Best of Three voor degradatie :   2de match   28-04-17

Hasselt – Strombeek

Eindstand : 7-8

Filmpkes Foto’s

Periodegoals 2-3, 3-1, 0-4, 2-0

Coach: Sven Vandenhoudt

Quinten Schrevens, Tibeau Rouffa, Lucas Deklerck, Jobbe Ramaekers, Wesley Carmans(2), Milan Bonné, Gijs Iliaens(2), Jasper Jacobs(1), Marin Beg(1), Bram Iliaens, Sander Hermans, Matthias Claes(1), Fons Miermans

 

Een zwalpend Hasselt tegen een Strombeek op zijn sterkst…Makkelijk gaat het zeker niet worden..

En dat is ook het wedstrijdbeeld: Strombeek neemt het initiatief, Hasselt loopt achter de feiten aan en dat geeft al na enkele speelminuten een 0-2 achterstand.

Hasselt probeert wel, maar alles loopt toch zo moeizaam, Maar er is hoop : zeker als Wesley van ver mildert, en even later Matthias van op piket de 2-2 scoort.

Hasselt lijkt op dreef, spijtig dat door een dom misverstand op het einde Strombeek kan gaan rusten met een 2-3 voorsprong.

 

En al dadelijk in de 2de periode 2-4 achter…Strombeek zakt even terug en dat is het sein voor de Hasselaren om door te gaan. Marin tekent voor 3-4 en halfweg verzilvert Hasselt eindelijk een man-meer via Gijs 4-4..Geen ploeg domineert deze periode , Quinten is onpasseerbaar en dat geeft vleugels ..Hasselt is het succesvolst en met een verre bal brengt Wesley Hasselt op een 5-4 voorsprong

 

Strombeek is nu klaar om kopje onder gedrukt te worden, maar in deze cruciale fase mist Hasselt onbegrijpelijk om verder uit te lopen, meer nog : Strombeek komt in de counter langszij voor 5-5 ipv 6-4

Wat pech in de afwerking, 2 man meers zomaar voor de kippen gegooid…en dan lijdzaam toezien hoe Strombeek tot 5-8 uitloopt.

 

4de time probeert Strombeek het uit te spelen en dat geeft ruimte voor de Hasselaren, Hasselt voert de druk op…6-8 via Gijs… en de Brusselse aanvalspogingen  stuiten telkens op onze goalie Quinten… Met een pracht aanval , bal van Wesley op het handje van Jasper  voor doel en de 7-8 is een feit met nog een 3tal minuten te gaan..

Paal en lat beslissen anders voor Hasselt…de wil was er die laatste minuten, maar dat is te  laat..en eerlijkheidsshalve : met slechts een paar Hasseltse spelers op niveau heeft Strombeek de zege hier vandaag niet gestolen..

 

De degradatie naar 3de is een feit…misschien “eindelijk” eens uitkijken naar een seizoen met niet telkens opnieuw dat “zwaard van Damocles “ boven het hoofd hangen, zou eens deugd kunnen doen!!

 

 

Translate »