Na 2 coronajaren was het eindelijk weer eens mogelijk om een volledig waterpoloseizoen uit te spelen. Met hoge verwachtingen werd het seizoen gestart. Aangezien de kalender zo georganiseerd was dat wij met 5 thuiswedstrijden zouden beginnen, was het zaak om er vanaf de eerste competitiewedstrijd te staan. Met 12 punten op 15, enkel verloren tegen de huidige kampioen Gentse KGZV, kon je niet zeggen dat we onze competitiestart gemist hadden. Doordat onze naaste concurrenten Gentse KGZV en Antwerpen KAZSc hier en daar wat punten lieten liggen, kwamen we eigenlijk al vrij vlug op kop te staan in de stand. Het is natuurlijk altijd leuker om zonder druk je competitie te kunnen doorlopen. We sluiten de heenronde uiteindelijk af met 5 gewonnen wedstrijden en helaas 2 nederlagen , Gentse KGZV en Waregem WPW.

Na de winterstop gaan we moeizaam winnen in Mons CCM, en krijgen we met Calypso SCC, Gentse KGZV en Antwerpen KAZSc enkele zware uitwedstrijden voor de kiezen. Alle 3 de wedstrijden worden verloren, weliswaar met telkens met 2 punten verschil. Gentse KGZV komt terug op kop in de competitie en wij blijven op de 2de plaats staan. Doordat in deze competitie elke ploeg gewaagd is aan elkaar blijft het wel spannend, tot op de laatste speeldag is het mogelijk dat er 3 ploegen kampioen kunnen worden. Uiteindelijk zal het onderling resultaat bepalen wie er kampioen wordt.

We grijpen dit jaar net naast de titel, Gentse KGZV haalt het omdat zij 2 maal gewonnen hebben van onze ploeg. Met evenveel punten als de huidige kampioen sluiten wij dit seizoen af op de 2de plaats. Ik als coach kan enkel fier en trots zijn op onze jongens, ze hebben elke wedstrijd ervoor gestreden. We blijven elk seizoen groeien en de groepssfeer zit zeer goed. We hebben dit seizoen ook al wat jeugd kunnen integreren in de eerste ploeg, de opvolging is dus verzekerd. Nu nog de bekerwedstrijden op ons niveau afwerken en dan zullen we zien waar we daar eindigen.

Come on Hasselt!!!!

Een fiere coach

Translate »